sobota 1. března 2014

Majáky, vibrátory, dělobuchy a jiné třeskutosti s.r.o



Plni nadšení, drtivého jásotu a hluboké euforie oznamujeme, že se nám podařil skvělý marketingový tah před koncertem Vrabčího trhu v Lípě (Lípa, 4.3.2014 v 19.00). Firmou "Majáky, vibrátory, dělobuchy a jiné třeskutosti s.r.o" nám bylo dodáno toto skvělé světlo. Nebylo to drahé. Libor pouze musel prodat auto a vzít si leasing (zkrátka to slíznul). Tak sice nemáme na koncert čím jet, ale bude nás vidět :-).

Další informace, dezinformace, ptákoviny a tajné šifry čekejte na tomto vrabčáckém blogu. Můžete si z toho odvodit, že se už mooooooc těšíme.
Vaši: sir Everglot a van Dort (dříve Vinetou a Old Shatterhand - ještě dříve Libor a Pavel :-) )

P.S. tato zpráva je přísně tajná. Přepište si ji neviditelným inkoustem do sešitku. Zničte svůj počítač, rozšlapejte monitor, spalte sešitek. 
Zapatujte si pouze: Lípa - 4.3. - 19.00 :-)

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To jsem si mohl myslet že vymyslíte další pěkné"ptákoviny"jak jinak chacháááá...vy prudiči..je to príma a držím palce,budem tam jako na koni...vlastně blbost,přijedeme raději autem.....

      Vymazat
  2. Jestli přijedeš na koni, tak to si šplhneš. Vlastně nee ... diváci by víc obdivovali Tvého koně, než naši hru :-) :-)
    Dlužím popisek navigace:
    verze 1: Svatý Kříž - Petrkov - Lípa - koukat napravo - oranžový domek, 2 dvojdomky, nejnižší školní brána napravo - dvůr - parking -

    verze 2: od Štoků - Lípou jet pořád dolů - míjíš křižovatku (obchod, hospoda na Růžku), zemědělské družstvo, sjíždíš dál dolů, míjíš vyšší školní bránu, pak střední a vjíždíš do té poslední brány - dvůr školy - parkování.

    Je to v "nejnižší" ( :-) ) školní budově. (Nejvyšší je hlavní budova hned u silnice. Druhou nejvyšší je tělocvična z pohledu od silnice krytá hlavní budovou. U ní ale budeš parkovat. Cestu k jídelně komplikují nízké domky - staré chajdy na nářadí. Nalevo od nich je nepříjemná neosvětlená cesta k jídelně. Vchod do jídelny je z boku. Když tak volej.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to je nadpis! Až jsem se skoro lekl. Ale bydlení v takovém majáku nemusí být vůbec špatné. Kousek od moře, s výhledem. A ta romantika! Jen teda nevím, jak by se na to tvářila hypotecni kalkulacka, když bych si počítal, kolik budu platit. Ale tak to jsem se jen tak zasnil. :)

    OdpovědětVymazat

Woyaya