pondělí 1. prosince 2014

VRABČÍ TRH PODÁVÁ POMOCNOU RUKU RANĚNÝM....

Našemu mladému,talentovanému  a nepřekonatelnému  houslistovi a kamarádovi Jardovi B.ml. se přihodila nepříjemná událost ve formě nepříliš hezky zraněného kolena. Nutno podotknout že ne jeho vinou. Smutný zbytek VRABČÍHO TRHU si marně lámal hlavy jak mu pomoci. Po dlouhých debatách (místo zkoušek),emailech a telefonátech (to bylo pěkně drahý) se koncilium VT rozhodlo že nastuduje několik léčitelských publikací a posíleni vědomostmi vyrazí na pomoc. Jak řekli tak udělali. I vyrazili plni nadšení a entuziasmu v bílých pláštích za podpory hudebních nástrojů ulicemi Brodu na pomoc raněnému příteli. Cestou působili pěkný rozruch v předvánočním čase.
Na místě samotném po několika pokusech o operaci však naznali že jejich vědomosti jsou chabé a rozhodli se víceméně dobrovolně (ve skutečnosti to bylo pod nátlakem rodičů) že to raději ponechají lékařům. Zkonzumovali tedy co šlo,lépe řečeno co jim bylo nabídnuto a stáhli se zklamaně zpět do zkušebny,opět za hudební produkce v překvapených ulicích.  Nezbývá jim tedy než Jardovi držet palce,morálně jej podporovat a doufat v brzký obrat.
Nicméně VRABČÍ TRH jede dál v TRIU....
Don Diego.......bass
P.S. Tato recesistická akce vyloudila nejen úsměvy lidí spěchajících ulicemi na slavnostní rozsvěcení vánočního stromu ale způsobila i rozruch v domě kde raněný bydlí a v neposlední řadě i "zděšení"a řehot v samotné rodině........děkujeme......



PLNI NADŠENÍ A ODHODLÁNI POMOCI

NEÚSPĚŠNÁ NARKÓZA

PRVNÍ NEÚSPĚŠNÝ POKUS

DRUHÝ NEÚSPĚŠNÝ POKUS

NEKLIDNÝ A UŘEHTANÝ PACIENT

SPOKOJENÍ RODIČE A NEÚSPĚŠNÝ"CHIRURG" Dr.S.

KONCILIUM ZKLAMANĚ ODCHÁZÍ



Žádné komentáře:

Okomentovat

Woyaya