neděle 21. června 2015

DEŠTIVÝ, NICMÉNĚ KRÁSNÝ VÍKEND VRABČÍHO TRHU


Není vždy vše tak jak si lidé naplánují. Počasí se prostě nedá poručit. Ale pokud se lidé chtějí sejít, tak je neodradí nic, a počasí už vůbec ne. I proto se VRABČÍ TRH s vehemencí sobě vlastní a  nehledě na počasí  rozjel v pátek 19.6.2015 do POHLEDU u Havlíčkova Brodu na krásnou oslavu"750 let obce POHLED".  Tohle pozvání nás opravdu potěšilo, protože na této akci jsme v POHLEDU na "objednávku" hráli skladby legendární folkové formace POHLED, pocházející z Pohledu. Krásné, že? Z původní formace zbyl pouze Libor, byl přivítán velkým potleskem, a nezbytné interview s hvězdou jeho formátu nastartovalo velmi příjemný koncert (my ostatní "nosiči vody" jsme jen tiše zírali a záviděli).  Krásný koncert, milé přijetí, bezchybný zvuk (díky,pane zvukaři), bezprostřední moderátorka Ivona, zmoklí, ale báječní diváci....nemělo to chybu. DĚKUJEME ORGANIZÁTORŮM I VEDENÍ OBCE ZA POZVÁNÍ.
Sobotní hraní při příležitosti "Dne otevřených dveří" firmy CECHO s.r.o. v Polničce se neslo ve stejném duchu, totiž déšť, pak chvíli teplo, a zase déšť,chladno, a déšť. Tohle hraní patřilo do kategorie tzv. "muzikantské nádeničiny", ale hrajeme to rádi. Ono je totiž spoustu prostoru pro nejrůznější improvizace, blbůstky a vtípky. Na tohle hraní přijeli muzikanti každý svým autem jako velké hvězdy, nicméně to mělo svůj praktický důvod. Po skončení se totiž členové VRABČÍHO TRHU rozprchli každý jinam jako když "střelí do vrabců", protože téměř každý měl ještě večerní hraní jinde s jinou kapelou.
Prostě a jednoduše to byl báječný víkend plný pohody, krásné muziky, milých setkání a přátelského pošťuchování. Těšíme se na příští sobotu, tj. 27.6. 2015 na MINIFESTIVÁLEK ve STRMĚCHÁCH u Pehřimova. Kdo pojedete náhodou kolem stavte se na kus dobré nálady.
Don Diego...bass..


VRABČÍ TRH hraje v Pohledu "Z VYSOČINY" 

PRŠÍ, PRŠÍ, JEN SE LEJE...


Libor a "PIEROT"

Pavel a "VE VSI JE ZÁBAVA"

Udivení čápi klapali "z rytmu"

Nespokojený divák

Na závěr "něco dobrého"

Do POLNIČKY přijeli umělci až z Brodu

Když se v Polničce počasí na chvíli umoudřilo...





Žádné komentáře:

Okomentovat

Woyaya