úterý 14. října 2014

VT v DOMOVĚ PRO SENIORY v HB 13.10. 2014

Úplně opačný pól hraní nežli v MŠ a ZŠ v Lípě....Zvolili jsme jiný systém a výběr skladeb a vyplatilo se....bylo to ono. Jsme moc rádi že se nám podařilo"vyloudit"úsměvy na tvářích našich milých starších spoluobčanů a že si s námi známé věci i zazpívali. Doufáme že jsme jim přivezli i trochu"sluníčka"do duší a dobré nálady....i závěrečné srdečné povídání bylo moc fajn.
Děkujeme vedení za pozvání,kávu i milá slova. Byli jsme pozváni opět....a rádi přijímáme.
Zároveň děkujeme i řemeslníkům,kteří po dobu produkce odložili své hlučné nástroje (sbíječky,vrtačky,řezačky i "žáby") a začali obětavě pracovat až po ukončení akce (snad jim nebudeme muset platit přesčasy z našich hubených honorářů)....
Hezké a zajímavé je že jsme během čtyřech dnů hráli v MŠ a ZŠ Bohuslava Reynka v Lípě a v Domově pro seniory v Havlíčkově Brodě na ulici Reynkova....krásná shoda náhod.


1 komentář:

  1. Bohulibá činnost. Fakt se mi líbí to, co všichni děláte. Kdybyste potřebovali nějak podpořit nebo poradit, tak se mi ozvěte. To samé, kdybyste chtěli vědět, jak vybrat struny pro klasickou kytaru a další rady ohledně nástrojů. Dělám v hudebninách, takže rád poradím, doporučím a třeba zařídím i nějakou fajn slevičku. :)

    OdpovědětVymazat

Woyaya