pondělí 3. listopadu 2014

VRABČÍ TRH SLAVÍCÍ.....

Náš milý přítel,skladatel,textař, zpěvák, multiinstrumentalista a dobrý člověk Pavel L. oslavil jakési životní výročí. Ono to s tím výročím je tak trošku sporné, dalo by se to definovat jako "mládí kdesi a důchod v nedohlednu", ale spíš ještě to mládí je aktuální vzhledem tomu že se dnes dožíváme podstatně vyššího věku, je asi tak v půli cesty. 
On to sice"tutlal" nicméně to stejně prasklo a zbytek Vrabčího trhu byl naprosto připraven. Vše proběhlo jak má být, tedy překvapení, dojetí, tajné zamáčknutí slzy, téměř "dětinská" radost z dárků, jejich okamžité odzkoušení, křepčení, hraní, konzumace různých pochutin ať již tuhých či tekoucích a jiné radůstky. Nicméně zejména díky našim ženám vše proběhlo"téměř důstojně" a "téměř ve vší počestnosti"......tedy kromě nějakých řečiček, životních rad a návodů...( vše samozřejmě nepublikovatelné).
Milý příteli...přejeme ti hodně invence a životního optimismu...vznášej se tedy dál na vlnách radosti a létej v oblacích......jo a hlavně nám zase napiš pár textů....je načase....
Honza, Libor, nepřítomný Jára a VRABCHAK TEAM.



VRABČÍ TRH GRATULUJÍCÍ...




VRABČÍ TRH KONZUMUJÍCÍ...




VRABČÍ TRH KŘEPČÍCÍ...



VRABČÍ TRH HRAJÍCÍ...



PŘEMOŽEN RADOSTÍ...




1 komentář:

  1. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší šance na výhru

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Woyaya