úterý 8. září 2015

Víkendové koncerty VRABČÍHO TRHU - 12. a 13.9.2015

Milí příznivci, přátelé, a kamarádi. Kapela VRABČÍ TRH si vás dovoluje pozvat na krásný víkend plný hudby, kultury, zážitků, radovánek, a popřípadě zkažených žaludků.
Startujeme v sobotu 12.9. 2015 v Kostele Sv. Vojtěcha v Havlíčkově Brodě, kde v rámci dnů Evropského kulturního dědictví odehrajeme dva koncerty, od 9.00, a od 11.00. Koncerty budou doplněny Liborovým sólovým vystoupením, a prezentací kolekcí kytar Franty Rapáče. Od 13.00 pokračuje spřátelená kapela PAIKOT IKOT
VRABČÍ TRH se mezitím přesune do Polné. Zde po nezbytném obědě u polenského basisty Vrabčího Trhu Honzy (začneme vařit už raději v pátek, mimochodem, ženě vstávají vlasy hrůzou už teď, s čím asi ti moji milí spoluhráči přijdou), vystoupí v rámci slavné, a tradiční Polenské mrkvancové pouti na nádvoří hradu. Akce se příznačně jmenuje POUŤ NA HRADĚ, a Vrabčí Trh zde zahraje v sobotu 12.9. od 16.00, a v neděli 13.9. od 15.30. hod.  
NESMÍRNĚ RÁDI VÁS UVIDÍME na některé z akcí. Spojte tedy kulturu s utrácením.
Jo, na příští týden si "ordinujeme" přísnou dietu, protože "pouťové spleskání žaludku" zákusky, řízky, zmrzlinami, cukrovou vatou, tureckým medem (hoši pozor na plomby), zelenými klobásami, kyselými okurkami, mírnou dávkou alkoholu, kávou od Žida,  a já nevím čím ještě, no TO BUDE DÍLO..."žlučníčku třes se"...chachááááá....nojo, pouťové radovánky se vším všudy.
Don Diego...bass...






Žádné komentáře:

Okomentovat

Woyaya