středa 26. srpna 2015

VRABČÍ TRH - RADOST AŽ NA KOST

Pro někoho smutná zpráva, nicméně pro nás radostná, dvojnásob radostná.  Měli jsme tu čest "uzavírat letní sezónu" ve dvou případech. První byl "konec letní sezóny" na RYBNÍKU ŘEKA v hospůdce MOŘE, to bylo v pátek 21.8. 2015. Moooc pěkný hraní, začátek měl být v 19.00, pak bylo upřesněno ve 20.00 a na plakátech bylo ve finále 21.00....takže jsme začali v 20.20 a byl to dobrý kompromis....lidi výborný..bezvadný hraní.
Druhé "loučení s létem" bylo v sobotu 22.8. 2015  v KLOKOČÍ u Turnova..no to byla paráda. Sice dlouhá cesta, ale stálo to za to. Takové nádherné prostředí, se skalami kolem, no to se jen tak nevidí. Kapelní kecy cestou tam i zpět není možné publikovat doslova, my jsme opravdu jinak slušní chlapci, dooopravdy...chacháááá...no VRABČÁK vypuštěn "z řetězu". Ale ve finále ve vší slušnosti, inu jak jinak, kluci z Brodu a Polné jsou vždy slušní.
Krásné prostředí, popravdě řečeno, nečekali jsme takovou vztřícnost, jak od publika (bylo velmi,velmi početné),  tak i od organizátorů. Tyhle akce opravdu milujeme...
Bezvadně sestavenej program...začala dechovka BROĎANKA (Železný Brod),  s Milanem Černohouzem a spol. j.h. Následoval OLD STARS Liberecký dixieland - no to jsou válci, a hrozně příjemní lidé. Následoval VRABČÍ TRH, (z jistých důvodů nahradil avizovanou Kytku), ohlasy víc než výborné. A potom se přirozeně začalo měnit publikum směrem k rocku. RED GUITARS z Pardubic, se skvělou zpěvačkou a kytaristkou, byli opravdu parádní  (zdá se že je to zpřízněná kapela, bylo navázáno přátelství). Potom výborní rockoví SEVEN  z Mladé Boleslavi...to už tam byli samí rockeři, nám velmi blízcí lidé...A dál už nevíme, protože jsme se rozhodli na samý večer "vydrápat se" na skalní hrad ROTŠTEJN...copak nahoru to šlo, ale dolů za šera....jééééé. Ale přežili jsme to. Neskutečně krásné podvečerní výhledy....to jsme "čuměli na drát".
Cestou zpět jsme mírně zabloudili, a ejhle, v dáli světýlko, že by PERNÍKOVÁ CHALOUPKA?  Ne, ona to bylo klubovna SDH Křečovice, a hasiči byli v plné jízdě. Takže jsme se hodinku zdrželi, vypili pivo a kávu, samozřejmě zahráli, a za odměnu nás "navedli" správným směrem. Krásné a bezprostřední setkání. Děkujeme.
A když jsme jeli "objížďkou" z Kolína přes Kutnou Horu, a kolem kostnice, tak jsme konstatovali, že to byl krásný výlet, a že jsme prožili RADOST AŽ NA KOST...parááááda.
Za hezké hraní děkujeme Mirkovi, Rudovi a všem přátelům...novým přátelům, a není jich málo.
A když jsem se došátral ve 2 hodiny v noci domů, tak jsem zjistil, že se mi podělal a vytekl mrazák. 
Takže "matlat" se v tom  noci a zachraňovat co se dá je skutečně "nekonečný labůžo"..chacháááá...ale přece se z toho "nepotento", je to jen technika. Muzika je přednější (mimochodem už je to spraveno a škody jsou mizivé).
D.D...bass...
ROZCESTNÍK V KLOKOČÍ...
HLAD PO CESTĚ JE HROZNEJ..TEDY BUŘTA...
OLD STARS -parádní dixík..
RED GUITARS jsou super..

Část RED GUITARS a kousek VRABČÍHO TRHU...
VRABČÍ TRH s přáteli...
CESTOU NA ROTŠTEJN...kadibudka je nezbytností...
KAPELNÍK vítězně zdolal vrchol..ale jak dolů???
Podvečerní výhled na TROSKY byl náramnej...
Poděkování KŘEČOVICKÝM HASIČŮM...
ROTŠTEJN nemá chybu...










Žádné komentáře:

Okomentovat

Woyaya