pondělí 10. srpna 2015

OPEN AIR FEST "POLENSKÝ TÁBORÁK" POLNÁ 7.8.2015





VRABČÍ TRH měl tu čest zahajovat první ročník. Všichni, včetně organizátorů, žili do poslední chvíle "v napětí", kolik lidí přijde. A hle, návštěvnost skvělá. FEŠÁCI pořád táhnou, ale nejlepší léta této kapely jsou již minulostí. Nicméně předvedli velmi kvalitní standart, ale ke spokojenosti diváků jistě nepřispěl jejich požadavek, že chtějí minimálně 60 minut na zvuk. Diváky to "značně rozladilo", inu přece jen je to trochu dlouho...Nezáviděli jsme zbylým kapelám jejich hraní, na které se dostali dlouho, díky i celkem zbytečné přestávce Fešáků, i jejich průtahům...Míša Tučná to nemohla zachránit (dlužno dodat že neměla lehkou pozici, každý čekal bombu, ale Michal byl Michal, ne vždy se geny dědí). Mně osobně by se nechtělo hrát od 23.00, když většina lidí již odešla.
VRABČÍ TRH zvučil od 17 hodin za pekelného vedra, Nicméně několik litrů Kofoly (či dle reklamy DÁŠ SI FOFOLU?), nás postavilo na nohy, takže rozjezd v 18 byl "v poho". I v tom vedru se dařilo, a ohlasy po vystoupení byly více než dobré. Náš bosý, a ve skvělé formě hrající houslista, jen podtrhl dobrý dojem z vystoupení...(no kdo má bosého houslistu?)...zbytek kapely když to viděl, tak se mohl "ztrhat", a štval se do neuvěřitelných výkonů, takže i bosé nohy, jak vidno, mohou hnát výkon kapely vpřed, no není to skvělé??? To je SENZAČNÍ...ale ono je to spíš o přístupu a kamarádství.
Všichni účinkující měli skvělé zázemí, občerstvením začínaje, a milým jednáním organizátorů konče.
Nezbývá nežli poděkovat organizátorům, panu zvukaři, divákům, městu Polná, a hlavně nově vzniklé odnoži FANCLUBU VRABČÍHO TRHU, tentokrát pobočka POLNÁ, príma....DĚKUJEME.
Na všechny, kdo je na nás zvědav, či nás chce slyšet, či nás podpořit, se těšíme o pouti, v sobotu i v neděli, tedy 12. a 13.9. 2015 na nádvoří zámku v Polné, někdy odpoledne, hodina není ještě určena. Všem krásné dny....
Don Diego...bass...
ZVUKOVKA - šílený vedro...

DĚLÉÉJ, TOČ TY KOFOLY, nebo chcípnem...

A JEDE TO, VEDRO, NEVEDRO...

MALÁ TANEČNICE..to je pohoda...

KDYŽ JE KAPELNÍK PO KONCERTU SPOKOJEN...




BLUE BOSSA...








Žádné komentáře:

Okomentovat

Woyaya